Home > Careers > Werken bij Pro-Pay

Werken bij Pro-Pay is...

Persoonlijk

Bij Pro-Pay ben je geen nummer. Je voelt je geapprecieerd en erkend door het management. De collega's en de managers zijn altijd luisterbereid en staan klaar om raad te geven waar ze maar kunnen. Collegialiteit is hier in elke zin van het woord van toepassing.

Transparant

Onze gemoedelijke, open cultuur maakt werken bij Pro-Pay heel transparant. Gecombineerd met korte keten besluitvorming en rechtdoorzee communicatie stelt dat iedereen in staat om te weten wat te verwachten, wat er beslist werd en wat er leeft op de vloer.

Professioneel

Wij willen de eerste van de klas zijn en uitblinken in alles wat we doen. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat we sterke en lange termijn relaties uitbouwen met onze klanten en dat we hen echt leren kennen. De uitgebreide opleidingsmogelijkheden houden ons ten allen tijd perfect up to date.

Ondernemend

Bij Pro-Pay sta je zelfstandig in voor je klantenportefeuille. Proactief meedenken met klanten en initatief tonen wordt erg geapprecieerd. Out of the box denken is ons motto en we laten ons niet zomaar uit het lood slaan.

Plezant

Tenslotte zorgen we er altijd voor dat we plezier hebben met elkaar. Daardoor kijken we er naar uit om elke dag te komen werken. Er hangt een open en gemoedelijke werksfeer. Feestjes, drinks voor verjaardagen of promoties, frietjes met de lunch en onze jaarlijkse citytrip zijn maar een grabbel uit alle fijne dingen die we ondernemen samen.


Interesse?

Stuur ons je cv!

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK