Home > Diensten > Payroll diensten > Payroll Rapportering

De payroll rapporteringssystemen van Pro-Pay zijn ontworpen met het doel om tegemoet te komen aan de eisen van de ontvanger. We hebben ons uiterste best gedaan om de leesbaarheid voor iedereen te kunnen garanderen. Van gedetailleerde kwartaalrekeningen die uw boekhouder blij zullen maken tot heldere en gedetailleerde individuele loonbrieven voor uw medewerkers, onze standaard rapporten bieden alles wat u nodig heeft.

Onze standaard rapporten, zoals jaarlijkse of maandelijkse overzichten van ziekte, vakantie en meer, geven u de essentie. Wij kunnen echter ook specifieke, op maat van uw bedrijf gemaakte rapporten ontwikkelen en opleveren op overeengekomen momenten. Alle werkingsparameters van onze software kunnen naar Excel geëxporteerd worden zodat u de informatie kan gebruiken voor analyse en berekeningen.

Pro-pay rapporteert in overeenstemming met de Belgische boekhoudstandaarden. Indien nodig kunnen wij ook rapporten naar Amerikaanse (USGAAP), Britse (UKGAAP), of andere buitenlandse boekhoudstandaarden.


Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

CONTACTEER ONS

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK