Home > Over Pro-Pay > Klanten

Een wereldwijd klantenbestand dat bijna dagelijks groeit

Belgische bedrijven met bedienden, arbeiders en bestuurders doen beroep op Pro-Pay voor een doordachte en accurate verwerking van hun salarissen, hun loonadministratie en/of hun betalingen in het kader van de payroll.
Ook internationale werkgevers met personeel in België zijn in ons klantenbestand terug te vinden. Voor buitenlandse bedrijven is de Belgische arbeidsmarkt ondoordringbaar en complex. Concepten als vakantiegeld, 13de maand, educatief verlof en CO2-tax kunnen exotisch klinken als u er niet vertrouwd mee bent. Ook het correct regelen van zaken als salary splits en de tewerkstelling van gedetacheerden of expats vereist een gedetailleerde kennis van de Belgische en internationale arbeidswetgeving.
Pro-Pay beschikt over ruime ervaring en diepgaande expertise in payroll beheer voor internationale werkgevers. Wij zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


Ook klant worden?

Contacteer ons

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK