Home > Diensten > Payroll diensten

Pro-Pay is geen klassiek sociaal secretariaat. Wij zijn "Professionals in Payroll". Met een stevige basis van zowel Belgische als internationale klanten ligt onze unieke kracht in de gestructureerde en accurate aanpak van ons team. Wij zijn er om u te helpen met alle aspecten van tewerkstelling in België (fleet management, educatief verlof, vakantiegeld, eindejaarspremies, etc.).

Pro-Pay gidst u doorheen de volledige payroll cyclus. Ons modulaire aanbod maakt dat u kan kiezen welke van onze diensten u het meest interesseren. U kan er naar believen toevoegen of opzeggen, volledig in lijn van uw behoeften. We gaan er niet van uit dat u vertrouwd ben met alle aspecten van de complexe Belgische arbeidswetgeving en we zijn blij u hierin te kunnen adviseren en begeleiden. In een helder rapport geven we aan op welke vlakken u zich kan of dient te verbeteren.

Onze expertise in internationale tewerkstelling garandeert dat uw expats waar dan ook ter wereld zullen gedijen. Van lokale tewerkstelling met dat beetje meer tot volwaardige salary splits: Pro-Pay stelt u de fiscaal aantrekkelijkste payroll oplossing voor en zorgt voor de naleving van alle administratieve verplichtingen.

Daarenboven stelt ons internationale netwerk ons in staat om u te assisteren wanneer u werknemers tewerkstelt in meerdere landen. Wij kunnen de centrale spil vormen voor al uw HR, payroll en geconsolideerde rapportering.

Buitenlandse bedrijven die niet opgericht zijn in België maar er wel mensen tewerkstellen moeten bij wet een verantwoordelijke aanstellen die in hun naam ageert ten aanzien van de Belgische autoriteiten. U hebt een betrouwbare en ervaren partner nodig.

Het staat u vrij om enkele payroll taken uit te besteden, dan wel uw volledige payroll administratie. Indien nodig doen we een deel van de loonverwerking bij u op kantoor. Ontdek hoe onze HR Red Cap Service u tijd kan besparen. Tijd die u kan besteden aan uw core business.


U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees hier hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

TESTIMONIALS

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK