Home > Diensten > Online Tools

My Pro-Pay biedt klanten een veilig online portaal voor het consulteren van loonbrieven en andere salarisdocumenten. Deze tool is ontworpen met het oog op een papiervrije werkomgeving waarin alles onmiddellijk online geraadpleegd kan worden en er aan het archiveren van papieren documenten noch tijd, noch ruimte, noch bomen verloren moeten gaan.

Het raadplegen van uw documenten verloopt veilig en makkelijk danzij uw persoonlijke login en wachtwoord. U kan eender waar en wanneer inloggen. Alle documenten staan chronologisch geordend zodat men makkelijk alles terugvindt. Werknemers krijgen een melding via email wanneer er een nieuw document opgeladen werd. My Pro-Pay is beschikbaar in het Engels, het Nederlands en het Frans.

Ga naar My Pro-Pay


YEAP – Your Easy Absence Planner is een online applicatie die u helpt in het beheren van afwezigheden van uw personeel. Werknemers kunnen via deze tool allerlei types van afwezigheden aanvragen of registreren: vakantie, educatief verlof, opname van overuren, etc.

Managers krijgen een melding van elke afwezigheidsaanvraag van hun team en kunnen de aanvraag goedkeuren of weigeren. Door u aangestelde HR medewerkers beheren de applicatie en de gebruikerstoegang. Er kan een link gelegd worden tussen YEAP en onze payroll software, waardoor goedgekeurde afwezigheidsaanvragen automatisch verwerkt kunnen worden in de payroll.

Ga naar YEAP


Prisma online – Prisma’s modulaire programma is toegankelijk via onze website en laat u toe om delen van uw payroll activiteiten te automatiseren. Kies welke modules u wil gebruiken, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, uw beschikbare werknemers en hun expertise.

Enkele kenmerken:

  • Opvolging en beheer van payroll, personeels- en afwezigheidsdata
  • Printen van rapporten
  • Vrije consulatie van informatie uit het verleden
  • Export van payroll en personeelsinformatie naar Excel, csv, …

Een vraag over onze tools?

CONTACTEER ONS

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK