Home > Diensten > Payroll diensten > HR Red Cap Service

Ervaar gemoedsrust en bevrijd uzelf van een grote werklast. Onze HR Red Cap Service zal bij u ter plaatse de payroll voorbereiden en verwerken, en uw personeelsadministratie up to date houden.

Deze extra service wordt doorgaans gebruikt door kleine tot middelgrote werkgevers die geen inhouse HR afdeling nodig hebben. Ook HR managers van grotere bedrijven hebben vaak al genoeg aan hun hoofd. Zij besteden deze administratieve taken graag uit aan een specialist.

Onze HR Red Cap Service wordt niet geleverd door een volslagen vreemde, maar door uw persoonlijke payroll consulent bij Pro-Pay, die vertrouwd is met de details en de aandachtspunten van uw bedrijf. Hij of zij kan werken van op Pro-Pay, of naar u toe komen om de openstaande zaken te overlopen. Ook vragen van werknemers kunnen door de Red Cap beantwoord worden indien nodig.

Ontdek ook onze andere BPO service: HR Wings.


Inhouse ondersteuning nodig?

NEEm contact op

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK