My Pro-Pay: de oplossing waar we allen naar zochten

Aan het begin van 2020 had niemand kunnen voorzien hoe de wereldwijde uitbraak van een virus de structuren van onze economie zou wijzigen. Meer dan ooit staan bedrijven voor enorme uitdagingen en worden ze gedwongen om zichzelf in vraag te stellen. Tegelijkertijd is eenieder sterk gemotiveerd om er het beste van te maken. Als we samen willen evolueren naar een ‘ander’ of ‘nieuw’ normaal moeten we namelijk antwoorden bieden op de verschillende uitdagingen waarmee het bedrijfsleven wordt geconfronteerd. Gelukkig zijn de oplossingen vaak een verbetering tegenover datgene waarin we ons comfortabel voelden en misschien wel waren vastgeroest.

Op het vlak van payroll is telewerk voor velen een game changer van formaat. Daarbij is de overgang naar een volledig digitaal beheer van loonadministratie een trein die je niet mag missen.

My Pro-Pay is jouw online platform voor loonbrieven en andere sociale documenten

Als Pro-Pay klant kan u dankzij deze beveiligde portaalomgeving uw werknemers online toegang geven tot hun loonbrieven en sociale documenten. Inloggen op My Pro-Pay kan via de pc, tablet of smartphone (iOS en Android) en is daarom overal en altijd beschikbaar. Met behulp van de elektronische identiteitskaart of via een unieke gebruikersnaam en wachtwoord, krijgen de werknemers een volledig beveiligde toegang tot hun loondocumenten.

Dankzij deze digitale upgrade biedt u het hoofd aan oude hindernissen zoals papierverspilling, inefficiëntie en een overload aan administratief werk. Alle documenten zijn meteen online te raadplegen en alles wordt historisch bewaard zodat het makkelijk is terug te vinden. Daarnaast is My Pro-Pay beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Frans.

Contacteer uw Payroll Business Partner voor meer informatie en ontdek ook andere digitale mogelijkheden zoals YEAP (Your Easy Absence Planner), onze online tool voor het beheer van afwezigheidsaanvragen.

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Pro-Pay gebruik van cookies. Door te klikken op "OK" of door te navigeren op deze site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Meer informatie   OK